Cyber stickers brukt i offentlig rom

3038075988_6f82e14d75_oKlistremerket er ingen ny oppfinnelse. Klistremerker er rimelige og praktiske, og kan brukes til mye mer enn bare pynt. Klistremerker er en kommunikasjonsform som har mange bruksområder. I mange land er det vanlig å bruke klistremerker under politiske kampanjer, og klistremerker egner seg faktisk veldig godt til markedsføring og reklameformål.

Selv om klistremerker har vært brukt til dette i mange tiår, har Internett gjort det lettere enn noen gang å designe og produsere kule merker. Bedrifter tar på seg å lage klistremerker, eller man kan designe dem selv. Gode verktøy på nettsidene gjør at også egendesignede klistremerker ser profesjonelle ut. Man kan som regel få trykket små opplag, som kan brukes i lokale kampanjer av ulike slag. Politiske kampanjer er bare ett av mange bruksområder. Klistremerker er også en rimelig og effektiv kommunikasjonsform for interesseorganisasjoner og foreninger. Klistremerkene er ukompliserte hjelpemidler som gjør det raskt og enkelt å spre et budskap. Budskapet kan spres på en morsom måte, eller på en saklig og alvorlig måte.

Markedsføring med klistremerker kan gjøres enkelt ved at man deler ut gratis klistremerker, eller ved at merkene klistres opp på steder der de er godt synlige. Ettersom klistremerker er forholdsvis rimelige, passer de også for mindre bedrifter og organisasjoner som vil spre budskapet sitt. Kvalitetsklistremerker er også enkle å fjerne dersom de bare har en midlertidig hensikt.

Privacy Policy