Forskjellige ting å samle på

Ingenting flaut med å samle på klistremerker

stickerDet høres kanskje ut som en hobby for små barn, men tusenvis av mennesker verden rundt fortsetter å tviholde på sine album gjennom hele livet. Ingen burde skamme seg over hobbyen sin – det er morsomt å samle på klistremerker! Ikke bare morsomt, det er spennende også. For når du har fire-fem klistremerker igjen før du har fullført nok en samling, er det noe spesielt som skjer i kroppen. Adrenalinet pumper, man føler seg som et lite barn igjen. Kanskje er det dette som får oss til å samle på klistremerker i første omgang? Spenningen fra barndommen? Spenningen man kjenner når man åpner en pakke uten å vite hva som er inni? Klistremerker finnes i mange, utallige varianter. Uansett hva du liker her i livet, vil du finne klistremerker som passer. Er du glad i fotball, er det tusenvis av klistremerker der ute kan samle på. Foretrekker du kjendiser, kan du finne klistremerker med dem også.

Penger og klistremerker

Du visste det muligens ikke, men komplette samlinger med diverse klistremerker kan betale veldig godt! Ja, spesielt hvis det er snakk om eldre samlinger man ikke kan kjøpe i butikken lenger. Det er ikke uhørt at folk har solgt hele samlinger for hundretusener av kroner – det er kun snakk om tid før mange sett med klistremerker begynner å gå opp i pris på børsen. Har du flere album med klistremerker? Sjekk deres verdi og se om du ikke vil selge unna noen av dem for en god penge. Det kan være kjipt å si farvel til sine elskede minner, men tenk på dette – de nye eierne vil ta minst like god vare på samlingene dine som deg selv. De har tross alt betalt det mangedobbelte for å få disse klistremerkene av deg! Man kan forresten også samle på klistremerker på nettet, for eksempel på spilleautomaten Stickers. Spilling på automater generelt er jo litt som å samle på klistremerker eller symboler: Samler du på de viktigste symbolene, kan du bli multimillionær på flekken – hvis du søker rett informasjon først! Og for å holde deg på den sikre siden i nettjungelen, finner du informasjonssider som norske-spillautomater.com, hvor du får oversikten over de tryggeste, beste og sikreste aktørene der ute.

Andre ting å samle på

Frimerker, mynter og sedler er kanskje de mest populære tingene folk samler på. Spesielt sedler og mynter, som aldri går ned i verdi. Andre samlinger verdsettes dog minst like høyt, som frimerker og valuta – og særlig tegneserier og LP-plater. Tegneserier er tross alt en form for kunst, altså kan du kalle deg selv for en kunstsamler om du har noen hundre eldre tegneserier på hyllene der hjemme. LP-plater er også heftige å samle på – musikk er jo udødelig og vil alltid være ettertraktet, spesielt gamle skiver med låter man aldri hører på radio eller TV lenger.

Privacy Policy