Hvor kan man kjøpe dekaler

Det er ikke altfor lett å finne bildekaler her i Norge. Det er noe med dette landet som ikke tolererer klistremerker, det er noe harry og samtidig røft med det. Man skiller seg liksom fra mengden, noe som ikke passer inn etter janteloven. Derfor må vi, som med alt annet, handle i Sverige. Eller i Syden. Det er i Syden man finner morsomme bildekaler og annet tøv man egentlig ikke burde pryde bilen sin med.

Sverige har også en del store bilbutikker man kan stikke innom, men det beste med svenskene er at de har nettbutikker til alt! Sjekk for eksempel ut dekalshoppen.se – det er en hel nettside dedikert til bildekaler! Blueride.se er en annen nettbutikk med mange detaljer til bilen, bildekaler inkludert.

Klistremerker for både vindusrutene og karosseriet – det er utrolig hvor godt utvalg det finnes av alt i Sverige! Det finnes til og med sponsordekaler til salgs! Da kan man style bilen og sette på dekaler før man prøver å trygle litt penger fra et stort firma som Panasonic eller Apex. Kanskje vil vi få egne butikker med store klistremerker til bilen også her i Norge. Fremtiden vil vise. Inntil den dagen kommer får vi nøye oss med å ha flere ting å kjøpe med fra neste harrytur.

bildekal

 

Privacy Policy