Kule bildekaler

no

Har man først bestemt seg for å sette opp noen bildekaler på bilen, bør man sørge for at de faktisk er råe. Det er så altfor lett å bare kjøpe noen kule klistremerker og sette de opp på tvers av bakvinduet eller på sideskjørtene, for deretter å bli ledd ut når man tar den første turen rundt nabolaget. Bildekalene må passe bilen, så pass på hva du kjøper!

Har du sans for humor er en morsom tekst eller et kult bilde absolutt å anbefale. Da vet folk at du ikke prøver å tøffe deg med klistremerket i vinduet – du sprer bare godt humør! Om det nå er slik at du har en stylet sportsbil med en heftig farge på karosseriet, kan du selvsagt velge mer tradisjonelle dekaler. Kanskje en ørn på panseret eller noen tribale tegninger på dørene?

Mange liker å sette opp flammer langs skjørtene eller No Fear på bakspoileren. Det er selvsagt opp til enhver å finne en dekal som passer både bilen og personligheten. Jenter kan slå til med et klistremerke som sier ”Du ble forbikjørt av en jente” – denne har virkelig slått an i Sverige og har toppet salgstallene på mange dekalbutikker. Man kan faktisk kombinere kult med nyttig og sette opp en dekal på toppen av frontruta, slik at man skjermer for sola!

Privacy Policy