Personlige klistremerker

klistremerker
Det å samle på ting er noe de fleste av oss har gjort en eller annen gang. Vi mennesker er samlere av natur, og nesten hva som helst kan bli samlet på. Klistremerker er et utmerket eksempel på et samleobjekt. Mange har som hobby å samle på klistremerker og limer dem inn i hefter. Klistremerker er ofte fargerike og fine, og som regel ikke særlig dyre. Å samle på klistremerker er en gøyal og billig hobby.

Det finnes klistremerker av forskjellige slag. De som egner seg for samling er de som kan festes i et hefte. Disse sitter som regel først fast på en papirbit. Noen samlere foretrekker å beholde klistremerkene på papiret, slik at de kan bytte klistremerker med andre samlere. Andre foretrekker å lime dem inn i heftet.

Klistremerker kommer i alle slags tema. Fugler og dyr er et ofte forekommende tema, og det samme gjelder for biler og andre kjøretøy, klær og tilbehør, smykker og juveler, og så videre. Det finnes klistremerker med figurer og ting fra forskjellige tegneserier og filmer. Det er også populært med spesielle temaklistremerker med egne samlehefter. Et godt eksempel på dette er fotballklistremerker. Du kan kjøpe et samlehefte og klistremerker hver for seg.

Privacy Policy