Stickers til fester og arrangementer

Detaljene som gjelder

Når du skal holde fest, er det absolutt detaljene som gjelder. Alle kan holde en fest, om man har et lokale og godt humør – det er dog de færreste som kan gjøre en fest uforglemmelig. En moderne ting å inkludere på en fest verdig det 21. århundret, er happ1klistremerker. Ja, klistremerker som man kan klistre nærmest hvor man vil! Man kan til og med tulle med folk, som flere har fått erfare. Tenk, så gøy – spesielt om det er spesiallagde klistremerker med et eget bilde. Disse kommer i mange ulike former og du kan bruke dem til nærmest alt, en original detalj som ikke vil bli glemt med samme. Skal du holde barnebursdag? Ja, da kan man jo printe ut klistremerker av ungens favoritthelter, og gi smårollingene lov til å klistre dem hvor de vil – på seg selv, til og med! Eller printe klistremerker med bilder av bruden og brudgommen hvis det er snakk om bryllupsfest, for deretter å dekke vinflaskene med disse. Slike detaljer blir til varige minner.

Skreddersydd interiør

Liker du å samle folk hjemme? Pokerkvelder fra tid til annen, kanskje? Da kan du lage egne klistremerker og pynte drinkglassene eller pokerbrikkene med dem. Så blir det skikkelig pokerlag-stemning når du inviterer motstanderne over neste gang. Slikt lukter det inntekter av – nå er jo private pokerlag dessuten lov i Norge. Les deg opp på casino avisen hvis du vil få en rask innføring i pokerregler og etikette. Så har du kanskje logotypen i hodet allerede? Klistremerker som minner om de lokale pokerturneringene, og vips – så har du legendestatus i nærmiljøet. Driver kona bokklubb med venninnene? Da kan man jo like gjerne printe ut noen spesiallagde klistremerker til henne også. Det er lett, det er raskt, og det skaper atmosfære. Innstillingen til helheten er viktig – detaljene teller, som sagt.

Markedsføring av arrangement

Mange bruker denne allerede, og på de aller fleste offentlige steder i Norge er det ulovlig, men markedsføring gjennom klistremerker er populært verden rundt. Papir og lim er på vei ut, det er bare konsertplakater som fortsatt henges opp slik. Arrangerer du fest i et lokale, og vil ha hele blokka med? Da kan et par klistremerker i heisene eller ved T-banestasjonen gjøre sitt.

Privacy Policy