Stickers til inspirasjon

Det er slett ikke bare små barn som synes klistremerker er morsomme greier. Også for voksne kan dette brukes til så mangt. Klistremerker har en veldig praktisk funksjon, nemlig at man enkelt kan sette de på overflater for å pynte dem opp eller informere om noe. Som regel er de også veldig enkle å fjerne uten at de setter noen merker. Dette gjør at klistremerker er et utmerket redskap i veldig mange ulike sammenhenger.

Men noen ganger er de ikke like populære. For eksempel jobbes det nå med løsninger for å få dem fjernet fra frukt i butikken. I stedet skal de erstattes med en type tatovering til frukten som blant annet er laget av blåbær. Kanskje dette er en måte for tatoveringsstudioene å øke omsetningene sine?

stickers-logo-and-gameMen det finnes mange steder på internett der man kan kan finne inspirasjon til hvordan man greit kan bruke stickers, som det populært kalles etter påvirkning fra engelsk språk. En morsom måte kan vel være å prøve spilleautomaten fra Net Entertainment som ganske enkelt heter Stickers. Man kan blant annet prøve den hos NorskeSpill Casino.

I festsammenheng er det også populært å bruke stickers til å pynte opp lokalet. Det er praktisk, for de er som nevnt både enkle å sette opp og enkle å ta ned igjen. Inspirasjon og muligheter finnes flere steder der ute.

Nei, stickers er så visst ikke bare for barn. Alt avhenger av hvordan man bruker dem og hvilke design de har. De kan passe for barn, for ungdommer, for voksne eller for alle aldersgrupper. Det gjelder bare å bruke fantasien i presentasjonen. Kanskje det er en fin familieaktivitet å lage sine egne hjemme på stuebordet?

Privacy Policy